Ens acredita una experiència de 15 anys al món de la gestió laboral i recursos humans, treballant sempre al costat de les persones i conjuntament amb elles, transmetent als nostres clients els nostres coneixements perquè les seves empreses tinguin equips de treball eficaços i productius, complint així amb les expectatives de producció i econòmiques dels nostres clients.

No oblidem que la part normativa i jurídica juguen en els temps d’avui dia un paper molt important dins de les empreses, doncs tant les relacions laborals, com la quantitat de legislació actual d’obligat compliment i les necessitats canviants de les empreses fan que aquestes, hagin d’estar actualitzades normativament, aconseguint així una seguretat jurídica per al seu negoci.

L’equip de treball de Valor Humà Consultors està en constant formació, per assegurar als nostres clients un assessorament de qualitat i ajustat a les seves necessitats.

La nostra trajectòria dins de l’àmbit laboral ens ha demostrat que les empreses de grandària petita i mitjana, la majoria de vegades, no poden permetre’s el contractar a un responsable del departament laboral que gestioni tot el relacionat amb el mateix, produint-se així una manca en les empreses, doncs derivat d’aquesta absència d’organització i compliment normatiu en alguns casos, dóna lloc a un encariment dels costos de personal i en conseqüència, una disminució del benefici empresarial i de forma simultània una insatisfacció per part dels equips de treball.

Per això és fonamental que les empreses tinguin en compte l’organització del personal, no solament en el seu inici, que és la contractació del personal, sinó en com després organitzo el meu equip de treball, quant em suposa econòmicament, com organitzo els torns i els ajusto a la normativa d’aplicació etc.…. en resum COM REALITZO LA GESTIÓ DEL MEU EQUIP DE TREBALL?

En VALOR HUMÀ CONSULTORS obtindràs respostes a totes aquestes preguntes, t’AJUDAREM a gestionar l’àrea laboral de l’empresa i la gestió dels equips de treball, a través d’un permanent assessorament especialitzat en dret laboral i gestió de Recursos Humans.